Di Marzio:”Att Isla skulle bli klar på lördag är långsökt. Anledningen är..”

April 10, 2012 13:12
( )

Mercatoexperten Di Marzio har klargjort situationen för MauricioIsla som i dagarna har förknippats med Inter och där den chilenska tidningen La Tercera skrev att Inter på lördag kommer att göra klart med Isla för 20 miljoner euro, något som Di Marzio inte tror är sant:

” I Chile pågår calciomercato. Det är alltid calciomercato. Tidningen La tercera skrev i dagarna att Isla säkerligen kommer gå till Inter för 20 miljoner euro, en summa som ska diskuteras på lördag för att avsluta affären. Isla är väldigt omtyckt av Inter, men inte för de siffrorna. Ryktena ifrån Chile går därför snabbare än förhandlandet går, då det ännu inte har påbörjats. Isla är ett mål för Inter, men hans värdering är väldigt mycket lägre än 20 miljoner euro sett till hans roll och hans skada. Att affären skulle avslutas på lördag känns väldigt långsökt.”Mercatoexperten Di Marzio har klargjort situationen för MauricioIsla som i dagarna har förknippats med Inter och där den chilenska tidningen La Tercera skrev att Inter på lördag kommer att göra klart med Isla för 20 miljoner euro, något som Di Marzio inte tror är sant:

” I Chile pågår calciomercato. Det är alltid calciomercato. Tidningen La tercera skrev i dagarna att Isla säkerligen kommer gå till Inter för 20 miljoner euro, en summa som ska diskuteras på lördag för att avsluta affären. Isla är väldigt omtyckt av Inter, men inte för de siffrorna. Ryktena ifrån Chile går därför snabbare än förhandlandet går, då det ännu inte har påbörjats. Isla är ett mål för Inter, men hans värdering är väldigt mycket lägre än 20 miljoner euro sett till hans roll och hans skada. Att affären skulle avslutas på lördag känns väldigt långsökt.

By Editorial Staff