Sienas sportchef:”Inter är ett lag att frukta. Destro..”

Sienas sportchef:”Inter är ett lag att frukta. Destro..”-->
<!--:sv-->Sienas sportchef:”Inter är ett lag att frukta. Destro..”<!--:-->
April 10, 2012 21:33
( )

Fcinternews intervjuade Giorgio Perinetti, Sienas sportchef:

Direktören, imorgon kväll spelas Inter-Siena. Ni kommer ifrån en väldigt viktig vinst på bortaplan mot Atalanta, vad väntar ni er för match?

“Jag väntar mig en svår match för Siena, Inters värde är högt även om tabellen visar ett annat resultat än kvaliteten på laget, men med Stramaccioni är entusiasmen tillbaka. Vi är nöjda efter resultaten mot Atalanta och Udinese, sedan får vi se.”

Du jobbar mycket med unga spelare, men också med tränare. På tal om det, hur ser  du på Stramaccionis jobb de två första matcherna?

“Det är svårt att döma Stramaccioni nu, trots att jag tror mycket på de unga. Hans karriär har gjorts bland ungdomar, han är en kille med personlighet och med klara idéer och på så sätt kan han göra bra ifrån sig, men det måste han visa själv.”

Vi återgår till matchen Inter-Siena. Finns det en speciell motståndare som ni fruktar, kanske Milito med hans målform då han redan gjort 18 mål?

“Inter är ett lag som man fruktar, de har väldigt bra spelare. Jag är rädd för omställningarna med Zarate, Alvarez och logiskt nog Milito. Vi kan inte stänga oss i vårt område, vi får kontra och göra vår match för att sedan se vad resultatet blir.”

Sista frågan, om mercaton. Mattia Destro kopplas ihop med Inter. Har ni redan haft något möte?

“För Destro kommer vi diskutera med Genoa i juni, eftersom att även vi är med för spelaren och måste klara upp saker. Den som köper honom, eller den som återköper honom om vi pratar om Inter gör en väldigt stor investering eftersom att han verkligen är bra.”

Har ni redan pratat med Inter eller är det rykten. Är Inter verkligen intreseserade av honom?

“Alla lag på hög nivå borde vara intresserade av att köpa honom, han har gjort 8 mål utan straffar och är en intressant talang. Om Inter marscherar fram och köper tillbaka honom så gör man inget fel, istället så undviker man att göra två misstag.”

Källa:Fcinternews.it

Gillade du artikeln? Tryck på gillaknappen för att dela och sprida vår sida och på så sätt visa din uppskattning för vårt jobb. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter