Andrea Meis agent: “Han är lycklig i Venlo, men kan flytta ändå”

Andrea Meis agent: “Han är lycklig i Venlo, men kan flytta ändå”-->
<!--:sv-->Andrea Meis agent: “Han är lycklig i Venlo, men kan flytta ändå”<!--:-->
April 13, 2012 20:58
( )
SempreInter.com

Inter har som bekant många spelare utlånad runt om i Europa. En av dessa är mittbacken Andrea Mei som är utlånad från Inter till holländska VVV-Venlo. Inför sommaren så bubblar självklart ryktena upp om den 24-årige mittbackens framtid.

Han hade en sensationell start på säsongen och spelade de fjorton första matcherna i sträck. Därefter kom problem med en lårmuskel som bröt den kontinuerliga speltiden, men erfarenheten i Holland har visat sig viktig för Andrea och det är mycket möjligt att han stannar ännu en säsong i Holland, men inte i Venlo”, säger Meis talesman Savini till CalcioNews24.
“Det finns även intressen från Tyskland, Belgien och Danmark.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter