Forlan: “Vill stanna i Inter och göra succé”

Forlan: “Vill stanna i Inter och göra succé”-->
<!--:sv-->Forlan: “Vill stanna i Inter och göra succé”<!--:-->
April 14, 2012 10:27
( )


“Ni har inte sett den riktiga Forlan i Inter” sa den tidigare Atlético Madrid anfallaren.

“Jag är mycket lycklig här. Det har varit en svår säsong för mig på grund av min skada och på grund av vad laget har gått igenom. Saker och ting går inte alltid bra. Jag har haft några svåra perioder under min karriär och man måste ta reda på vart felet ligger för att lägga det i fokus och förändra det”

Han tillade: “Jag tar en match i taget, som jag alltid har gjort. Jag vet att jag kan göra succé och jag försöker alltid göra mitt bästa. När jag spelar bra så är jag den första som blir glad, men just nu är jag inte nöjd.”

Forlan ser inte sin framtid någon annanstans.

“Jag skulle inte vilja lämna Inter så här. Jag tycker om utmaningen och njuter av att spela och göra det bra. Jag har alltid velat gå till Inter och nu när jag har chansen så vill jag inte gå skilda vägar när det inte går bra för laget. Jag vill stanna här och göra succé.”

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter