Inför omgång 34: Europaplatserna kryper närmare

Inför omgång 34: Europaplatserna kryper närmare-->
<!--:sv-->Inför omgång 34: Europaplatserna kryper närmare<!--:-->
April 18, 2012 20:20
( )
SempreInter.com

På söndag spelar alltså Inter på bortaplan mot Fiorentina. Striden om poängen och siktet mot Champions League fortsätter. Om ni, som mig, verkligen ser framemot även den här matchen, men har lite halvrutten koll på tabelläget, så går vi igenom allt här!

Inter, allas vårt Inter, huserar på en sjunde plats på 48 poäng, samma poäng som sexan Napoli och efter Inter ligger Catania, som inte längre är ett hot på sin 43 poäng. Det är alltjämt Lazio med 54 poäng, som sitter på den eftertraktade tredjeplatsen som Inter vill åt och Lazio möter i denna omgång Lecce på hemmaplan. Det kan bli en tuff match då Lazio kommer ifrån en svidande förlust mot Juventus och Lecce som jagar Serie A-kontraktet och är i gott slag med två raka vinster mot både Catania och Roma.

Framför oss så möter Napoli på stjätteplatsen Novara på hemmaplan, tveksamt att det blir något poängtapp där, även fast Napoli är riktigt ruttna och har tre raka förluster i bagaget. Framför Napoli på femte platsen och 50 poäng ligger Roma. Ett Roma som Inter har chans att gå om ifall vi slår Fiorentina. Ett Roma som möter Juventus på Juventus Stadium. Framför Roma har vi Udinese som möter Chievo i ett svårt bortamöte. Udinese har 51 poäng och skulle Chievo klara av att slå Guidolins lag, så skulle Inter kunna gå upp på en delad fjärdeplats. Detta för att sedan kunna trycka ner Udinese ännu mer, om vi skulle lyckas med en vinst även på onsdag.

Det är en bit att gå till Champions League… men det är gångavstånd… 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter