Guarin: “Jag kommer visa att jag kan göra det bra”

<!--:sv-->Guarin: “Jag kommer visa att jag kan göra det bra”<!--:-->
April 24, 2012 18:38
( )

Han blir bättre för varje dag och lika så gör hans italienska.

“Som tur så kommunicerar man på planen med bollen” säger Fredy Guarin med ett stort leende på läpparna. Trots framstegen som han har gjort med det italienska språket, så tycker han att det lättaste är att låta fötterna sköta snacket.

Inför matchen mot Udinese så öppnar El Guaro upp sig till Roberto Scarpini under programmet ” A tu per tu”:

“Jag känner mig bra, jag blir bättre för varje dag. Jag fortsätter att arbeta hårt för att komma tillbaka i full form så jag kan göra skillnaden och hjälpa laget. Jag väntar på den tiden. Jag är här för laget. Jag vill visa att jag kan göra det bra här och det kommer jag att göra. Min tid kommer ska du se” lovade mittfältaren.

Under tiden försöker Guarin fortfarande upptäcka Italien och inte bara språket(“Jag försöker prata italienska för att förbättras, men när jag inte förstår ibland, så hjälper de mig på spanska. Cordoba hjälper mig mycket”), eftersom även spelstilen är annorlunda.

“Här i Italien måste man bli van att spela i mindre utrymmen, markeringen är tätare. Men jag kommer lära mig och därför anpassa mitt spel.”

Guarin fokuserade sig sedan på morgondagens match mot Udinese, en sex-poäng match som kan vara avgörande.

“Det är en mycket viktig match för oss, precis som det är för dem. Vi har chansen att klättra i tabellen, och det kan vara tre enorma poäng att försöka nå vårt mål på tredjeplatsen. Vi måste vinna och kommer göra allt vi kan för att göra det”

Slutligen, en tanke som skänks till Piermario Morosini.

“När det inträffade så påverkade det mig mycket” sa Guarin. “Att se någon som lever samma liv som en, som har samma passion för fotbollen, att en ung man dör sådär…Jag blev ledsen även om jag inte kände honom personligen.” 

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija