Stankovic; “Vi kämpade och gav allt vi hade”

Stankovic; “Vi kämpade och gav allt vi hade”-->
<!--:sv-->Stankovic; “Vi kämpade och gav allt vi hade”<!--:-->
April 25, 2012 18:03
( )
SempreInter.com


Efter dagens mycket viktiga seger mot Udinese så stannade dagens lagkapten Dejan Stankovic för att prata med SkySports på vägen in i spelartunneln. Hans instinktiva kommentar var att förklara bort krocken med Floro Flores som något som bara händer när man ger allt man har.

“Vi visste att vi inte skulle få med oss någonting från Udine om vi inte verkligen slet för det och vi gav ordentlig respons på det kravet idag. Till och med när vi fått ett mål emot oss. Vi är fortfarande med i leken, fullt vid liv och redo att kämpa. Stramaccioni har tidigare sagt att vi kommer vara med och slåss om Champions League-platsen och vi delar hans åsikt. Vi spelar för den här tröjan, för fansen och det är därför vi kan hålla samman till slutet.”

På den rena tabellräkningen och de andra resultaten hade Deki inte mycket att säga:

“Laget med mest poäng kommer ta tredje platsen, nu är jag bara glad över att vi fortfarande är med i jakten. Hela laget förtjänar beröm efter dagens insats!” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter