Andrea Poli:”Jag har gjort 15 matcher för Inter så jag kommer stanna här”

Andrea Poli:”Jag har gjort 15 matcher för Inter så jag kommer stanna här”-->
<!--:sv-->Andrea Poli:”Jag har gjort 15 matcher för Inter så jag kommer stanna här”<!--:-->
April 26, 2012 21:36
( )
SempreInter.com

Andrea Poli är en av Interspelarna som idag intervjuats på galan Premio Gentleman 2012. Han avslöjade då att han sett till en option i kontraktet kommer att stanna i Inter för att han har gjort 15 matcher:

“Med Stramaccioni trivs jag väldigt bra, det är en tränare som har mycket vilja att göra bra ifrån sig och det syntes direkt att det finns en stor vilja inom honom. Det här är väldigt viktigt för ett lag. Vi vill sikta på tredjeplatsen och vinna alla matcher, för Inter förtjänar mål som de här. Derbyt? En speciell match men vi vill vinna alla. ”

Säsongen har varit speciell:

“Jag har lidit mycket för skadorna som höll mig utanför planen i två och en halv månad, nästan tre och det var svårt att hitta rytmen. Nu tänker jag bara på att göra bra ifrån mig utan att tänka på det förflutna. Nu vill jag göra ännu bättre ifrån mig, jag måste säga tack till killarna som har hjälpt mig väldigt mycket.”

Poli avslöjade sedan till journalisterna att hans framtid är blåsvart:

“Jag har redan gjort de 15 framträdanden som krävdes för att jag ska köpas loss, jag kommer stanna i Inter. Stramaccioni är verkligen den rätta mannen för att göra bra ifrån sig med Inter.”

Källa: fcinternews.it 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter