Från Tyskland: “Inter vill ha Tim Wiese”

<!--:sv-->Från Tyskland: “Inter vill ha Tim Wiese”<!--:-->
April 26, 2012 15:45
( )

Tyska Bild publicerar idag en artikel om Tim Wiese, den tyske målvakten som visat sig vara säker mellan stolparna och har nu beslutat sig för att lämna Werder Bremen i sommar då hans kontrakt går ut. Bild spekulerar i vart Wiese hamnar här näst och bland annat Inter dyker upp i bilden.

Hoffenheims tränare Marcus Babbel kommenterar situationen.

“Wiese förnyar inte sitt kontrakt och vi kommer försöka värva honom i sommar. Vi vet att vi har konkurrens från Real Madrid, Inter och AC Milan. Det är en stor målvakt som spelar på hög nivå och vi vore stolta att ha honom i Hoffenheim.”

Det är kanske föga troligt att Tim Wiese skulle hamna i Inter till sist, med tanke på Julio Cesars nuvarande form och den mängden lovande målvakter som Inter befogar över. 

By Editorial Staff