Så ser Inters bud ut för Lavezzi

Så ser Inters bud ut för Lavezzi-->
<!--:sv-->Så ser Inters bud ut för Lavezzi<!--:-->
April 28, 2012 10:41
( )

Igår kväll exploderade nyheten när mercatoexperten Di Marzio gick ut och avslöjade Inters intresse för Napolis storstjärna Lavezzi. Idag tar även Italiens största sporttidningar Gazzetta dello Sport och Corriere dello Sport upp bombnedslaget, vilket tyder på att det här är mer än bara lösa rykten. Hur ser Inters bud ut då?

Enligt Gazzetta dello Sport så är Moratti redo att erbjuda Napoli 15€ miljoner, Goran Pandev och någon av ynglingarna Faraoni eller Obi för argentinarens tjänster.

Paketerbjudandet skulle isåfall täcka Napolis klausul på ca 30€m som man har satt för spelarens tjänster, och ett kontrakt till 2015.

För Napoli skulle denna lösning inte vara tillfredställande vilket är kanske lätt att förstå skriver tidningen. Men dialogen har precis börjat och med fyra omgångar kvar och en kamp om Champions League platsen som ännu är på spel, väljer klubbarna att återvända till ämnet senare.

Dessutom är relationerna mellan klubbarna utmärkta, särskilt mellan de två presidenterna. Ett bevis är från förra sommaren när Pandev officiellt lånades ut till Napoli:

Moratti är en stor gentleman, vi stängde affären på en timme” citerades Aurelio De Laurentiis.

Moratti och Napolipresidenten pratades vid i slutet av augusti förra året, innan Inter gjorde klart med Zarate. Inter erbjöd då 15€ miljoner plus Pandev, ett bud som tyvärr inte räckte till. Och det är ingen hemlighet att Inters ägare Moratti har en stor kärlek för anfallaren:

“Det är en stor spelare, jag skulle ta honom direkt” sa Inters nummer ett Moratti.

Och för att komplettera bilden så säger De Laurentiis senaste uttalande:

Cavani är en mycket bra kille och kommer att stanna i Napoli och alla de som vill stanna kvar. Il Pocho(Lavezzi) finns i mitt hjärta men om han anser att detta inte är hans hem, kommer vi låta honom gå.

Källa: Gazzetta dello Sport 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter