Stramaccioni:”Om jag stannar? Mina tolv agenter förhandlar just nu”

Stramaccioni:”Om jag stannar? Mina tolv agenter förhandlar just nu”-->
April 29, 2012 17:47
( )

En viktig vinst. Stramaccioni kommenterade till Sky efter matchen:

“Idag var det en väldigt match och en väldigt svår sådan eftersom att den innebar att vi kunde komma ikapp. Det hände även i Firenze men då missade vi möjligheten, Cesena idag var väldigt bra och gjorde en bra match, det var svårt och det är en väldigt viktig match. I första halvleken fick vi se det bästa Inter kvalitativt, vi skapade mycket. I andra halvleken fick vi se karaktären hos spelarna, det här ska vi också tacka supportrarna för som istället för att ge upp visade sitt stöd till oss och hjälpte oss.”

Sedan kommenteras Morattis ord inför matchen och Stramaccioni skojar glatt: “Vi måste komma överens om lönen”. Innan han fortsätter:

“Jag är nöjd med att ni är nöjda med vårt spel och vi håller på att jobba med dribblingarna, när vi har bollen så gör vi väldigt bra ifrån oss med kontinuitet, även tack vare de här spelarnas kvalitet. Vi jobbar med vår idé, men vi kan inte glömma karaktären, vi låg under och vände trots att det egentligen inte fanns så mycket tid för att göra det. Spelarna håller på att ta åt sig det vi gör på träningarna och jag vill gratulera dem alla, men framför allt Cambiasso som gjorde en fantastisk match. Obi, Guarin, Poli, Zarate, Alvarez och Sneijder har alla spelsinnet, Pazzini och Milito likaså, de är alla viktiga helt ärligt. Vi måste dock jobba mer i den defensiva fasen eftersom att vi släpper in för enkla mål.”

Bytet som avgjorde matchen var Alvarez ut mo Zarate:” Bara tur.”

Förnyat förtroende?

“Mina tolv agenter förhandlar för det.” (skämt igen)

Maurito Zarates framtid:

“Jag vet inte om det här är rätt plats för att prata om det, nu måste vi tänka på Parma och jag har ännu inte lyckats tänka på det här ur ett längre perspektiv.”

Till Rai lägger Stramaccioni till:

“Vi hade det svårt precis som Juve hade mot Cesena. Men vi fick se det kanske bästa Inter under min tid med stödet ifrån en fantastisk publik. Jag tror på tredjeplatsen och jag har alltid trott på den. Mot Parma kommer det vara väldigt svårt, ifrån morgondagen så tänker vi på bortamatchen på Tardini. ”

Favorit för tredjeplatsen?

“Man kan prata om form men det är onödigt att försöka göra prognoser. Vi kommer ha en intensiv vecka mellan matchen mot Parma och derbyt, det kommer inte hjälpa oss.”

Om jag stannar?

“Fråga Moratti”

Källa: Fcinternews.it

 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter