Figo: “För mig är Moratti nummer ett. Stramaccioni….”

Figo: “För mig är Moratti nummer ett. Stramaccioni….”-->
<!--:sv-->Figo: “För mig är Moratti nummer ett. Stramaccioni….”<!--:-->
May 1, 2012 00:01
( )

Luis Figo applåderar Inters tränare Andrea Stramaccioni och president Massimo Moratti för deras positiva arbete och vändningen på säsongen den senaste månaden.

“Jag tycker att Stramaccioni har egenskaperna som behövs för att hantera ett lag” sa Figo till Inter Channel. “I fotbollen så spelar inte åldern någon roll, det viktigaste är att vara förberedd för uppgiften, och han har visat sig vara bra. Det kommer alltid att vara ett nöje för mig att säga att jag hade Moratti som president och att jag kunde räkna honom som en vän. För mig är han nummer ett”.

Figo pratade sedan om Inters återhämtning sedan början av april:

“Detta är skönheten i fotbollen, det kan kännas som att allting är neråt och borta, men sedan kan man helt plötsligt avsluta det bra, och ibland är det tvärtom” tillade han.

“Vi har förlorat så många matcher den här säsongen, men nu har vi möjligheten att kämpa för en tredjeplats och detta fungerar som en stimulans.”

Den tidigare Interspelaren frågades också om hans framtid men säger att han bara koncentrerar sig på sin position som internationell ambassadör för Inter.

“Jag gör inte långsiktiga projekt, att vara här är viktigare. Jag är bara glad att få vara i den här klubben.”

Källa: goal.com

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter