De Laurentiis: “Ingen kommer uppskatta Lavezzi som Napoli”

De Laurentiis: “Ingen kommer uppskatta Lavezzi som Napoli”
May 3, 2012 21:30
( )

Aurelio De Laurentiis säger att Ezequiel Lavezzis framtid är upp till spelaren men varnar att ingen klubb kommer att uppskatta honom så mycket som Napoli.

Lavezzi, som har en utköpsklausul på €32 miljoner i sitt kontrakt med Napoli har kopplats bort från klubben, något som presidenten Laurentiis nyligen själv bekräftat.

Hur som, så tillfrågades han vidare idag om Goran Pandevs tillfälliga ändring med Lavezzi i förstalaget.

“I min mening så har vi bra spelare, några som uttryckt sig mer framträdande och kontinuerligt och andra eftersom de kanske tidigare inte haft en möjlighet att göra det. Jag är mycket nöjd med mina spelare och jag vill tacka dem för deras professionalism.”

“Dock så måste de vilja stanna med oss, klubben är stark, lönerna betalas ut regelbundet. Jag betalat fortfarande spelare som inte längre är med oss till och med.”

“Lavezzi? Han är född och uppvuxen napolitian, även om ingen vet det, han har viruset som har kommit in i hans blod. Om han går eller inte till Ryssland eller någon annanstans, kommer han förbli en napolitianare.”

“Om han spelar någon annanstans, kommer de inte känna igen flera av hans egenskaper som ses som positivt här. Om han väljer att gå, så kan det vara värre för honom. Helt ärligt, jag vill Ezequiel väl, han har gett mig några fantastiska dagar i Serie A”.