Milito: “Hoppas att jag stannar kvar i Inter. Har alltid sagt att jag är lycklig här”

Milito: “Hoppas att jag stannar kvar i Inter. Har alltid sagt att jag är lycklig här”
May 4, 2012 21:37
( )

I en intervju med Sky Sport berättar prinsen Diego Milito lite om Parma, derbyt och hans framtid:

“Det var en tuff match, vi ville vinna för att fortsätta i jakten på tredjeplatsen, tyvärr gick det fel. Just nu kan vi inte göra något annat: vi får glömma det” sa argentinaren.

Om derbyt:

“Det är ett speciellt derby för oss alla och fansen. Vi försöker att förbereda oss bättre för vi vill göra det bra. Är tredjeplatsen fortfarande en möjlighet? Sanningen är att nu är det ännu svårare och beror inte så mycket på oss. Vi kan inte göra något annat än försöka ge allt i de sista två matcherna, sedan får vi se vad som händer” säger en ärlig Milito.

Vad finns det att rädda från den svåra säsongen? Enligt Diego: “Det har varit mycket positivt sedan Stramaccionis ankomst, med honom i laget har vi hittat identitet och kontinuitet. Vi kämpar, vi vill fortfarande kämpa, absolut, laget har återfått förtroende. Stramaccioni har gett oss entusiasm.

Stramaccioni förlorade sin första i Parma: många känner inte honom, och undrar hur han hanterar det här som en ny erfarenhet. Milito är övertygad:

“Det är en lugn grabb, förbereder, det är andra dagen som vi jobbar tillsammans inför derbyt och vi förbereder oss bra. Med Stramaccioni finner vi oss bra. Han är ung, det är sant, men han är duktig och förbereder matcherna bra. Om han stannar kvar? Det bestämmer presidenten och klubben, som det borde vara. Vi fotbollsspelare kan bara tilläga att med Stramaccioni har vi det riktigt bra”

Vilket värde kan kampen på söndag kväll ha?

“Derbyt är alltid ett derby, både för oss som för klubben och för fansen. Derbyt är ett derby, en match som man alltid vill vinna, för oss själva och för vårt folk. Avgörande för scudetton? Jag tänker på oss, vi ger bara glädje till alla Interfans.”

Om hans framtid upprepade han:

“Jag kommer säkerligen stanna kvar här, åtminstone hoppas jag att jag kommer. Jag har alltid sagt att jag är lycklig”.

Han fortsatte: “Men vi är redan övertygade om att komma tillbaka och konkurrera för nästa säsong. Vi hoppas på mycket. Massimo Moratti är en som alltid vill se sitt lag göra stora saker och jag är säker på att han kommer investera nästa säsong så att vi kan vara konkurrenskraftiga på alla fronter” tillade Milito

Källa: inter.it, football-italia.net

By Kujtim Spahija