Ezequiel Lavezzi är inte en spelare som PSG är intresserade av, bekräftade Carlo Ancelottis assistent i klubben. Rykten cirkulerade idag att Inter-ryktet Lavezzi hade sagt upp sitt långa hyresavtal i sitt nuvarande hem i Napol och det spekuleras starkt att han redan nu kan börja räkna sina dagar i Napoli.

“PSG söker efter flera olika spelare” sa Giorgio Ciashini till Radio Crc. “Fransk fotboll är just nu inte samma som italiensk eller brittisk fotboll”

“Att spela i Champions League, Ancelotti letar inte bara efter en anfallare, men spelare i olika roller och Lavezzi är inte en som PSG är intresserad av.”

“Lavezzi är en spelare som många klubbar vill ha, men jag vet inte om han kommer lämna Napoli. Jag känner Pocho väl och PSG skickade scouter för att kolla in honom eftersom han kunde hjälpa laget att uppnå viktiga mål.”

“Dagens spelare dras inte bara till stora kontrakt, men framförallt till klubbar som kan hjälpa dem att ta ett steg upp i karriären. Jag tror att Ancelotti och Napolis president Aurelio De Laurentiis talar ofta, särskilt då Carlo har en utmärk rapport med dem flesta direktörer.

Lavezzi har varit starkt kopplad med en flytt till Inter, men PSG är beredda att betala €32 miljoner för att lösa honom från hans kontrakt.

“Reflekterar summan det verkliga värdet av Lavezzi? Jag pratar inte om siffror, då det är något jag inte vet om, men jag vet att Lavezzi är en mycket bra spelare och därför värd en hel del.”