Alvarez: “Jag vill stanna i Inter i många år”

May 5, 2012 10:41
( )


“Jag är övertygad om att vi kommer spela ett mycket bra derby” sa en leende Ricardo Alvarez i en intervju med Mediaset Premium Sport. “I Parma gjorde vi det mycket bra i den första halvleken-kommer mittfältaren ihåg. “Vi var lugna och hade kontroll över matchen, sedan gjorde vi misstag och förlorade matchen….Vi måste börja om och spela som i vinsterna över Udinese och Cesena och med samma start som i onsdags och vinna de två sista ligamatcherna. Vi är en mix av unga och erfarna spelare och har möjligheten att göra det bra.

Om Stramaccioni:

Stramaccioni, när han kom, berättade han att han litade på mig, och det kan vara viktigt för laget, så därför satte jag mig med rätt förutsättning att återbetala hans förtroende. Ranieri använde till en början mig en hel del, även han gav mig självförtroende, det är bara mitt fel att jag inte kunde göra det bra”

Hans favoritposition:

“Du vet, jag kan spela i många positioner, men jag föredrar att gå på planen och hjälpa laget.”

Under sin första säsong i Italien, så gick Ricardo igenom för och nackdelarna med en ny upplevelse.

“En vacker upplevelse” sa han. “För tills nu så har jag funnit mig bra i Inter, alla har gett mig en hand, och det är klart att jag även gynnas i en grupp där det finns så många argentinare”.

Alvarez ser bara en framtid:

“Jag kommer vara kvar i Inter i många år. Jag tror att jag kan lyckas eftersom jag har mycket förtroende, tillit som jag får från klubben och lagkamraterna.”

Slutligen, dagens fråga:

“Vem vinner derbyt? Vi”

Källa: inter.it

By Kujtim Spahija