Sky: “Inter är i Frankrike, med tre mål för sommaren”

Sky: “Inter är i Frankrike, med tre mål för sommaren”
May 5, 2012 19:49
( )

Idag rapporterar italienska Sky om Inters vidare aktiviteter på transfermarknaden. Sky informerar om att Inter har flera scouter i Frankrike som jobbar på olika hål med tre olika mål för Inter till sommaren.

* Eden Hazard. Lilles belgiske mittfältare/anfallare som många i Europa är ute efter ses noga över av Inter. Det kan dock bli svårt rent finansiellt och med tanke på konkurrensen från andra klubbar så lär det bli nästintill omöjligt för Inter att knyta till sig den lille belgaren. Men man kan ju alltid drömma.

*Yann M’Vila. Franske defensiva mittfältaren i Stade Rennes som vi på SempreInter skrivit mycket om på senaste tiden. Inter är mycket intresserade och förväntas komma med ett bud på omkring 25 miljoner euro för att få M’Vila till Milano inför nästa säsong.

*Jules Ntcham. Ung och lovande talang i Le Havre i franska andradivisionen. Har tidigare tipats att bli den nya Viera, vilket självklart väcker intresse från Inter. Ntcham, född 1996 beräknas vara värd ungefär en miljon euro.