Sky: “Moratti kommer satsa på Stramaccioni”

Sky: “Moratti kommer satsa på Stramaccioni”-->
May 5, 2012 20:00
( )
SempreInter.com

Det är minst sagt en spännande Inter-dag idag, kära läsare. Inte nog med att Ivan Cordoba officiellt meddelat sin pensionering så säger även Sky att ännu mer faktorer för framtiden börjar bli klar. I det här fallet så väntas Moratti snart bekräfta att Andrea Stramaccioni kommer att stanna som tränare i klubben även nästa säsong och att man ska vara villiga att satsa på ett långsiktigt samarbete för att återigen ta tillbaka Inter till toppen.
Detta ses ännu mer intressat då det inte var längesen både Laurent Blanc och Cesare Prandelli var intressanta för lagets framtid. Dock lär inte spekulationerna vara slut än på ett bra tag. Det är trots allt “Pazza Inter” vi talar om.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter