Alberto Zaccheroni har varit tränare för både Milan och Inter, men känner att Rossoneri är starkare på alla sätt inför söndagens derby.

“Favoriterna är Milan och jag tror att de har en stor chans att vinna. Just nu överglänser de Inter på alla sätt” sa han till Sky Sport Italia.

“Därför tror jag att Milan är favoriter. Båda lagen är lite trötta vid denna tidpunkt, då Inter har haft en kaotisk säsong med så många upp och nedgångar, för att inte tala om tre olika tränare. Milan har visat fin kvalitet i sin fotboll, även om det inte har varit lika bra som Juventus under hela säsongen.”

Jakten på tredjeplatsen är fortfarande i gungning, Udinese och Napoli ligger för närvarande på samma antal poäng, följt av Lazio och Inter.

“Människor pratar sällan om Udinese, men enligt min uppfattning så är de favoriter. Det stämmer att Lazio kastade bort det med så många förlorade poäng, men Udineses stabilitet
och styrka bör understrykas.”

“Utan att ta något ifrån Napoli, som just nu kan mycket väl vara favoriter, så tycker jag att Udinese förtjänar tredjeplatsen.”