Allegri: “Förväntar mig ett mycket offensivt Inter. Träna Inter en dag…?

<!--:sv-->Allegri: “Förväntar mig ett mycket offensivt Inter. Träna Inter en dag…?<!--:-->
May 6, 2012 17:01
( )

Milans tränare förväntar sig ett mycket offensivt Inter i derbyt, och varnar för “den som är tabelletta ikväll är till 99% säker ligavinnare.”

“Jag tror att den som är etta imorgon kväll kommer till 99% säker vinna Scudetton, men allt kan hända”.

“Om jag var tvungen att spela om en av våra matcher så skulle det vara mot Juventus. Men jag skulle också vilja poängtera att vi hade fem poäng de första fem omgångarna. Så inget kan avgöras av en enda match. Milan har haft en viktig säsong och kan bli ännu viktigare om man imorgon kväll vinner. Vi hoppas att vi inte hamnar på samma antal poäng då det skulle vara ganska irriterande(Juventus har bättre innebördesmöten).”

“Jag förväntar mig ett väldigt offensivt Inter som de har gjort det bra den senaste tiden och är fortfarande i jakten på tredjeplatsen. Derbyt är alltid en speciell match och vi måste göra en stor prestation.”

Thiago Silva hann aldrig återhämta sig i tid och missar söndagens match.

“Att vara en poäng bakom Juventus med alla skador vi har haft betyder mycket. Det finns så mycket kvalité i detta lag. Vi måste möta derbyt med mod och kännedom att vinna och först därefter se vad som händer på annat håll.”

“Jag har berömt Antonio Conte hela säsongen eftersom Juventus har haft en mycket fin säsong. Oavsett hur det slutar så har det varit en underbar säsong och en stor utmaning på titeln.”

“Antonio Cassano och Robinho? Jag kommer att utvärdera deras form idag(igår), inklusive El Shaarawy och Maxi Lopez. Jag vilade Abate mitt i veckan men han är verkligen redo.”

Allegri fick frågan om han någonsin skulle säga ja till att ta över Inter.

“Jag har två år kvar av mitt kontrakt, så jag kan tala om det för er om två år”

By Kujtim Spahija