Läget inför kvällen: Champions League-drömmen lever!

Läget inför kvällen: Champions League-drömmen lever!-->
<!--:sv-->Läget inför kvällen: Champions League-drömmen lever!<!--:-->
May 6, 2012 18:06
( )

Efter att Sebastian Giovinco och hans Parma gjort sylt av Inter i onsdags var det många som direkt räknade bort chansen att gå vidare till Champions League. Vad är oddsen att Napoli förlorar mot Bologna eller Siena?
Inte så stora med syditalienarna har redan bevisat en gång i Champions League att de kan bli nerviga över att ha ett övertag och snubbla bort det hela. Idag förlorade Napoli med 2-0 mot Bologna.

Om Inter vinner ikväll går man upp lika med Napoli, som i sista omgången möter Siena på hemmaplan. Inter har alltså chansen att nypa den sista platsen om man slår Milan ikväll och även Lazio nästa helg. Samtidigt som Napoli misslyckas med att ta tre poäng ifrån Siena och Udinese förlorar sin sista match, som är ett tufft bortamöte med hemmastarka Catania som lär vilja avsluta med flaggan i topp.

Det lär nog bli spännande till slutet.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter