Cesar: “Vi visade Inters sanna anda”

<!--:sv-->Cesar: “Vi visade Inters sanna anda”<!--:-->
May 7, 2012 00:09
( )

En av kvällens huvudpersoner, den evigt lipande Julio Cesar uttalade sig efter segern mot stadsrivalerna Milan och han var minst lika glad som fansen.

“Jag var arg efter straffsituationen, det är inte första gången det händer oss. Lyckligtvis fick jag bara ett gult och kan spela mot Lazio. Idag spelade vi vackert och vi förtjänade verkligen vinsten ikväll. Det här kanske är första gången i säsongen då vi spelade helt fantastiskt. I andra halvlek så spelade Ibrahimovic riktigt bra, men Stramaccioni har gjort sig känd för att vara duktig på att vända ett resultat. Idag visade vi Inters sanna anda som fansen tidigare har vant sig vid att se och vi hoppas på att kunna fortsätta såhär. Vi har beslutasamheten och viljan!”

“Det var min trehundrade match ikväll och vi tog en viktig seger och jag kommer gå hem glad, utan tvekan.”

Skribentens notis: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

By Editorial Staff