Moratti och De Laurentis i möte om Lavezzi. Erbjudandet står klart

May 7, 2012 23:05
( )

Gianluca Di Marzio, Skys mercato-expert skriver idag på sin hemsida vidare om dagens stora snackis. Ezequeil Lavezzi till Inter. Han skriver idag på sin hemsida om mötet som hållts i Milano mellan Inter och Napoli på förmiddagen då man har diskuterat flera affärer. Moratti vill ha Lavezzi till Inter i sommar, men väntas bli utmanad av såväl Chelsea, som PSG och Manchester City. Därför ska Inter vara ute efter att sluta ett avtal tidigt. Överenskommelsen lutar åt att bli Goran Pandev och Marco Faraoni + 15 miljoner euro. Napoli ska ha försökt ta Obi istället för Faraoni, men Moratti ska ha vägrat att diskutera en övergång av Obi. Napoli ska också ha hört sig för angående Andrea Ranocchia och Giampaolo Pazzini, men inget ska ha bestämts kring någon av dem.