25 maj: Inter4ever vs All Stars FC Bayern

25 maj: Inter4ever vs All Stars FC Bayern-->
May 8, 2012 13:41
( )

En historisk kväll. Det är en dag som man inte får missa, 25 maj 2012 kl 20.00 i Arco di Trento, där Inters och Bayern Munchens före detta mästare kommer återvända till planen. Det kommer att vara ett ögonblick där båda lagen kommer sparka igång deras försäsongsläger, där båda kommer äga rum i Trentino: i Pinzolo för Inter och Rica del Garda och Arco för tyskarna.

Bayern har meddelat att Inters före detta spelare och försvararen Andreas Brehme tillsammans med bl.a. Raimond Aumann, Michael Tarnat, Alexander Zickler och andra kommer följa med.

För Inters del kommer spelare som Toldo, Luis Figo, Marco Materazzi, Gigi Di Biagio, Francesco Colonnese, Antonio Manicone, Alessandro Altobelli, Riccardo Ferri, Nazzareno Canuti, Daniele Adani, Felice Centofanti, Benny Carbone, Massimo Paganin, Carlo Muraro, Giampiero Marini.

Så matchen på din kalender: 25 maj i Arco di Trento, Bayern All Stars-Inter4ever kl 20.00. Missa inte!

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter