Gds: Branca träffar Lucas agent nästa vecka

Gds: Branca träffar Lucas agent nästa vecka-->
May 9, 2012 11:22
( )

Lucas Moura var namnet. Yttern(liksom trequartistan eller den släpande anfallaren) i Sao Paolo är definivt i tankarna på de bästa klubbarna i Europa: Inter, Chelsea, Real Madrid och Manchester United.

Inter har inofficiellt smugit in i korridoren som leder till den talangfulla spelaren i ett år. Sommaren är den första kontakten och spelarens resa till Milano: i januari accelererade Marco Branca och åkte till Brasilen för ett försök att omedelbart göra klart med honom för Inter.

I början av 2012, bekräftade dock Lucas sin vilja att spela OS i London innan han sitt nya äventyr i Europa, men från den dagen har Europas ögon inte förlorat honom ur siktet.  Men det kanske finns ett problem när det gäller att locka spelaren: Champions League, som nu säkert finns i Madrid, Manchester United och inte Inter. Det är en detalj som kan avgöra spelarens framtid.

Enligt Gazzetta dello Sport kommer Marco Branca träffa spelarens agent Wagner Ribeiro. Kanske redan i Milano nästa vecka, om agenten inte når Italien så kan man komma att träffas i Brasilien i samma stil som man gjorde i januari, för att just hinna göra klart med spelaren före alla andra klubbar.

Källa: Gazzetta dello Sport

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter