Stramaccioni: “Vi förtjänade ett oavgjort”

Stramaccioni: “Vi förtjänade ett oavgjort”-->
<!--:sv-->Stramaccioni: “Vi förtjänade ett oavgjort”<!--:-->
May 13, 2012 23:27
( )


Efter säsongens sista match och dagens nederlag mot Lazio kommenterade Andrea Stramaccioni lagets insats inför kamerarna från Sky.

“Det är självklart att vi känner oss nere eftersom vi spelade en bra första halvlek och sen föll allt på ett par öderstigra minuter. All heder till Lazio som gjorde en stark upphämtning, men det bittraste är nog Pazzinis stolpträff. Han får bollar som han kan göra målchanser av och man får vara glad för det. Hade han inte haft chanser hade jag blivit orolig. Jag tycker vi förtjänade ett oavgjort i den här matchen. Jag är även nöjd med Longos insats, när han kom in så kunde vi trycka på ännu mer, men tyvärr räckte det inte. Återigen all respekt till Lazio.”

Om mercaton:
“Det tjänar inget till för mig att spekulera. Vi har folk som jobbar för att ta Inter tillbaka till toppen.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter