Luciano Moggi: “En homosexuell spelare i mitt lag hade jag sålt direkt”

Luciano Moggi: “En homosexuell spelare i mitt lag hade jag sålt direkt”-->
<!--:sv-->Luciano Moggi: “En homosexuell spelare i mitt lag hade jag sålt direkt”<!--:-->
May 14, 2012 16:35
( )
SempreInter.com

Luciano Moggi, Juventus gamle sportchef som är avstängd på livstid från fotbollen för sin djupa inblandning i Calciopoli skandalen, fortsätter samla pluspoäng hos världssamfundet och slår ett hårt slag mot homosexuella. Enligt Eurosport så ska Moggi ha uttalat sig mycket diskriminerande mot homosexuella fotbollspelare i italienska Radio24. Detta efter att den italienska förbundskaptenen Cesare Prandelli gått ut och sagt att han hoppas att fotbollspelare snart ska kunna komma ut som homosexuella utan att bli diskriminerade och utan förbehåll. Moggi håller inte med.

Prandelli hade läget att bara vara tyst och hålla sin åsikter för sig själv och det hade varit bättre. Det är fel att komma ut som homosexuell. Om jag hade en homosexuell spelare i mitt lag så hade jag sålt honom direkt”, säger Moggi.

Detta har kanske inget att göra direkt med Inter, men det är alltid underhållande att se hur tillmötesgående och empatisk, för att inte tala om nyanserad, Luciano Moggi faktiskt är.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter