Milito: “Moratti kommer förstärka laget”

Milito: “Moratti kommer förstärka laget”-->
<!--:sv-->Milito: “Moratti kommer förstärka laget”<!--:-->
May 14, 2012 01:14
( )

Efter att mardröms-säsongen anno 2011/2012 precis avslutats med ytterligare en förlust, intervjuades Diego Milito av italienska Sky angående lagets prestation: “Som lag borde vi kunnat prestera annorlunda, speciellt med tanke på den spelartruppen vi har. Vi har fått genomlida många förändringar, många olika tränare, nu vill vi börja om med sikte på nästa säsong. Truppens stomme finns redan, presidenten kommer att investera för att förbättra laget och sedan förväntar han sig av oss att vi ska kämpa om förstaplatsen. Jag är övertygad om att vi fortfarande kan göra det, det har vi bevisat vid flera olika tillfällen. Presidenten kommer tillsammans med Branca & Ausilio att fatta besluten och vi kommer, jag upprepar, att göra bra ifrån oss redan från och med försäsongen.”

Sedan ställdes den numer obligatoriska frågan om Lavezzi’s framtid: “Det är en otroligt stor spelare, helt ärligt så har jag inte hört något från honom under de här senaste dagarna, jag har struntat i den situationen. Men om intresset för honom är verkligt så kan jag säga att det är en stor spelare.”

Prinsen, som ikväll tangerade sitt målrekord för en säsong i Serie A (24 stycken) talade även en stund med Inter Channel efter matchen om just själva matchen: “Vi gjorde en bra match, speciellt under första halvlek, det är synd. 24 mål? Jag hade bytt bort varenda en av de målen för att kunna kämpa för det som Inter alltid varit van att delta i…vi blickar framåt, vi är ledsna för att vi ville detta så mycket men vi blickar framåt. Nästkommande säsongs målsättning? Att kämpa in i det sista för de mål som Inter är vana vid att ha. Vi kommer börja nästa år med att ta rätt steg. Vi har oavsett vilket avslutat säsongen på ett positivt sätt, trots kvällens förlust. Vi måste representera Inter på det bästa sättet möjligt, vi kommer se till att göra bra ifrån oss i såväl ligan som i Europa League.” 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter