Calcio Scommesse: 22 klubbar indragna

Calcio Scommesse: 22 klubbar indragna
May 14, 2012 16:48
( )

En liten notering kan göras från Italien idag. Eurosport skriver idag att den nya spelskandalen är mer omfattande än först väntat. Det har gjorts gripande av spelare, såsom Cristian Doni och Andrea Maisello, det beräknas också bli fler. Nu kommer uppgifter om att 22 lag i Serie A och B, och inte mindre än 61 spelare ska utredas. Mest noterbart är att Siena står under utredning för uppgjorda matcher förra året, året då Juventustränaren Antonio Conte stod som coach i Siena. Det väntas bli förhör med bland annat Conte.

De tre lagen som flyttades upp till Serie A inför den här säsongen, Atalanta, Novara och Siena är misstänkta för en hel del, men de största aktörerna tros vara precis nedflyttade Lecce och Lazio. Räkna med ordenligt med poängavdrag och avstängningar för klubbar och spelare under den här utredningen.

Inter nämns inte någonstans och inget tyder på att Inter är indragna i skandalen på något sätt.

By Editorial Staff