Zanetti om Nerazzurri-kryssningen: Skulle älska att åka med kryssningsfartyget. Lavezzi…”

<!--:sv-->Zanetti om Nerazzurri-kryssningen: Skulle älska att åka med kryssningsfartyget. Lavezzi…”<!--:-->
May 18, 2012 22:51
( )

Nerazzurri-kryssningen kommer börja åka från den 16 juni till 23 juni 2013, avslöjades det idag på Centro Sportivo Angelo Moratti.

Initiativet är ett samarbete mellan Fc Internazionale och Royal Caribbean, och det är en chans för Interfansen och representanter att komma tillsammans. Bedy Moratti, ordförande i Inter Clubs – där medlemmarna kan njuta av många fördelar med medlemskapet- var vid presentationen tillsammans med Roberto Pirrera, direktör för marknadsföringen i Royal Caribbean, och Javier Zanetti.

Pirrera beskrev kryssningen som den perfekta semestern för Interfansen. Kryssningen kommer börja segla från Civitavecchia innan Grekland och Turkiet, bästa fartyget och tar mer än 3500 människor.

“Det är ett unikt kryssningsfartyg, den är utrustad med en rad sportanläggningar, inklusive ishall och en fri klättervägg, vilket gör det till en idealisk för supportrar och sportälskare.”

Zanetti satt bredvid och var nästa man att tala. Vilken trofé skulle kaptenen vilja ta ombord?

“Jag vet att alla våra troféer kommer att vara på fartyget, vi har vunnit så många de senase åren och detta kommer att vara en stor överraskning för våra supportrar. Jag hoppas få röra på varje trofé som vi kommer vinna i framtiden, vi vill gå tillbaka och börja slåss om titlar, det är en stor klubb som Inter bör göra. Hur som helst så skulle jag älska att gå på kryssningen med min familj”

Presidenten har sagt att om Juventus väljer att sätta dit en tredje stjärna på sina tröjor så kan Inter lägga till ett emblem på trippeln och kaptenen sa:

” Jag vet inte om vi kommer ha en ny tröja eller inte. Som jag sa, om det gör dem glada så. Alla vet vad som skedde i det förflutna, låt oss försöka gå vidare. Grattis till Juventus för ligatieln.”

Kommer det att finnas ett ännu större argentinsk koloni ombord? Lavezzi är namnet man syftar på.

“Absolut, jag kommer ta med min familj, vi är fem nu! Jag vet inte, vi pratar om en stor spelare, om han skulle komma hit så skulle vi välkomna honom med öppna armar som vi alltid gör”.

Om Stramaccioni:

“Jag tycker att vi har gjort framsteg under de senaste 9 matcherna, men jag är också medveten om att vi fortfarande har en del att jobba med. Han är en mycket tydlig vision, han är ung men har en stark karaktär. Vi kan uppnå mycket med honom.

Har du pratat med Lucio?

“Jag har inte pratat med honom då jag inte har sett honom sedan den sista matchen. Jag kommer att prata med honom eftersom, om det är hans beslut, så skulle jag vara mycket besviken då han har varit mycket bra dessa år. Vi har vunnit allt tillsammans och vi skulle förlora en mycket begåvad spelare.”

Många stora namn har lämnar Ac Milan.

“Många av dem har lämnat klubben, vilket förvånade mig lite, dessa spelare har inte bara gett mycket för klubben, men också för den italiensk fotbollen. Det är en tuff tid för dem. Det är aldrig lätt att lämna, jag såg en hel del känslor och tårar och jag önskar dem all lycka. De är fantastiska människor och stora mästare”

Även Bedy Moratti talade, den här gången om Ivan Cordoba.

“Vår älskade Cordoba är en underbar människa, han har alltid gjort otroliga saker både inom idrotten och i livet generellt. Han är en mycket kär vän och gjort en hel del bra jobb. Alla våra spelare är på det sättet. Jag hoppas att stannar här med oss.”

Kaptenen Zanetti ekade hennes känslor:

“En bror lämnar oss, han har gett så mycket för denna tröja, även när han gick igenom tuffa tider, även när han var skadad. Han har alltid varit till stor hjälp för mig, och därför hoppas jag att stannar här med oss”

För mer information om priser och bokning: https://www.inter.it/crocieranerazzurra/

By Kujtim Spahija