Philippe Coutinho är tillbaka till Inter för att börja vinna, kanske göra en skillnad, som i Spanien med Espanyols tröja.

“Att jag spelade i Espanyol var en bra möjlighet för mig. De gav mig självförtroende och jag kände mig fysiskt bra. Jag var ständigt i kontakt med Inter.

Han kallades för “Espanyols Messi. Jag gillade det när jag blev kallad så, men jag är långt ifrån Messi, kanske delar vi bara längden”.

Lättare att spela i Spanien: “I Italien har vi bra unga spelare som Destro och El Shaarawy, men i utomlands har man fler möjligheter”

Inter, en vilja:

“I Espanyol hade jag det bra, men jag har ett kontrakt med Inter. Jag vill verkligen bära Inters tröja. Jag vill utvecklas och bevisa mitt värde med Inter. Nu är jag mycket mer mogen. Erfarenheten i Spanien har fått mig att utvecklas så mycket.”

Med Stramaccioni har han redan talat:

“Med Primaveran har han gjort ett stort jobb. I torsdags talades vi för första gången, det var trevligt”.

Och om landsmannen Lucas:

“Han är fantastisk. En viktig spelare som gör otroliga saker. Jag är övertygad om att han kommer komma till Italien, han skulle göra det mycket bra här. En spelare som kan göra skillnaden. Jag hoppas att han kommer till oss.”

Om Mourinho: “En mycket stor tränare. Real har ett mycket starkt lag.”

Hans tankar är tydliga: “Jag vill vinna med Inter”.

Källa: fcinternews.it