Cunha (Sao Paulo): “Dörrarna öppna för Forlan. Vi vill behålla Lucas…”

Cunha (Sao Paulo): “Dörrarna öppna för Forlan. Vi vill behålla Lucas…”-->
May 19, 2012 19:22
( )

Bland många namn som ryktas till Inter är Lucas Moura, en juvel i Sao Paolo. Våra kollegor Fcinternews.it ville veta mer om detta och tog kontakt med Marco Aurelio Cunha, en av ledarna i klubben.

Cunha, vi kan börja med Lucas.

“En sak är säker: i år är han inte till salu. Sao Paolo planerar att hålla kvar spelaren i minst två säsonger till. Grabben är mycket angelägen om att spela OS.”

Priset för grabben?

“Det är svårt att säga ett värde. Exempel, berätta för mig hur mycket Neymar är värd? Jag kan säga att vi fick förra året ett erbjudande från Ryssland på 25€ miljoner, men det blev inte av av flera skäl. Spelaren vill stanna och vinna med denna tröja.

I januari pratades det mycket om kontakterna med Inter.

“Det är sant, Branca kontakta Sao Paolo, men svaret var negativt.”

Men hans familj besökte visst Milano.

“Ja, det är sant, men det är inte rätt väg att förhandla. Familjen kan påverka spelaren och om klubben skulle vilja ha grabben så måste de betala. Visst, vi har råd att behålla honom. Vi behöver inte tjäna pengar.”

En annan intressant ung spelare i Sao Paolo är Casemiro. Har det funnits kontakt med Inter om honom?

“Inte med Inter, bara med Roma men i slutändan blev det ingenting av det.”

Lucio lämnar Inter, till Sao Paolo kanske?

“Lucio är en mycket bra spelare, trots sina 34 år. Jag vet att han vill spela i Brasilien för VM 2014, eller han skulle inte ha något emot över ett äventyr i England. För oss är det svårt att inleda förhandlingar med Lucio eftersom han har allt för viktigt avtal.”

Forlan ryktas också bort till Brasilien.

“Jag har hört dessa rykten, men jag tror att det vore väldigt svårt för honom att gå till Atletico Mineiro: det är ett lag som inte har vunnit under en lång tid. Jag känner personligen Forlans far, jag vet att Diego hellre spelar i en stor stad som Sao Paulo eller Rio de Janeiro, Belo Horizonte(staden där Atletico Mineiro spelare.Visst, Sao Paolos dörrar är öppna för honom.”

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter