Canovi: “Palacio är en toppspelare, Destro’s framtid oklar, Lavezzi…”

Canovi: “Palacio är en toppspelare, Destro’s framtid oklar, Lavezzi…”-->
<!--:sv-->Canovi: “Palacio är en toppspelare, Destro’s framtid oklar, Lavezzi…”<!--:-->
May 22, 2012 19:11
( )
SempreInter.com

Den högt aktade agenten Dario Canovi intervjuades av IlSussidiario.net angående Inter’s mercatostrategi hittills: “Palacio är en fantastiskt bra offensiv ytter som mäktade med 19 mål i ett Genoa som hade ett mycket mörkt år. Inter ville ha honom redan för ett år sedan men saker och ting kan ta längre tid ibland på transfer-marknaden. Lavezzi? Jag tror att Palacio’s ankomst i Inter exkluderar en eventuell transfer för Lavezzi till Inter då det är 2 liknande spelartyper. Lucas? Han kostar alldeles för mycket precis som alla unga talangfulla brassar. Jag tror inte Moratti vill betala så mycket pengar för honom” fastslår Canovi.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter