Vem ska ersätta Lucio? Musacchio, Silvestre och Granqvist i blickenWho is to replace Lucio? Musacchio, Silvestre and Granqvist are kept in mind

Vem ska ersätta Lucio? Musacchio, Silvestre och Granqvist i blickenWho is to replace Lucio? Musacchio, Silvestre and Granqvist are kept in mind-->
<!--:sv-->Vem ska ersätta Lucio? Musacchio, Silvestre och Granqvist i blicken<!--:--><!--:en-->Who is to replace Lucio? Musacchio, Silvestre and Granqvist are kept in mind<!--:-->
May 22, 2012 16:26
( )
SempreInter.com

Idag bekräftas det att Inter har börjat överväga en värvning av Villareals Mateop Musaccio som ersättare för Lucio som bett om att få flytta från Inter. Det väntas bli något av en spelarflykt från Villareal som flyttades ner efter en brutal kräftgång i La Liga. Gazzettan skriver att Inter har inlett förarbetet. Även Palermos mittback Mattias Silvestre finns med på önskelistan och svenske Andreas Granqvist scoutas också av Inter.
After bieng smashed out of the Spanish Primera Division, players are expected to leave Villareal as fast as they can. Inter has moved to overlook the opportunity to buy the Argentinian defender Mateo Musacchio to replace Lucio who has requested to be sold. Other possible candidates to step up and take Lucios place is Palermos central back Mattias Silvestre and Swedish defender Andreas Granqvist, at this point in Genoa.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter