De Sanctis: “Lavezzi lämnar pga flera faktorer”

De Sanctis: “Lavezzi lämnar pga flera faktorer”-->
<!--:sv-->De Sanctis: “Lavezzi lämnar pga flera faktorer”<!--:-->
May 24, 2012 21:29
( )
SempreInter.com

Napoli’s målvakt Morgan De Sanctis intervjuades av tuttonapoli.net om Ezequiel Lavezzi’s stundande adjö från laget under Vesuvius skugga: “Napoli har ett viktigt projekt på gång oberoende av de män som kommer eller försvinner. Jag refererar även till Lavezzi, den dagen en spelare måste lämna detta lag så kommer detta att bero på många andra faktorer och han kommer lämna till ljudet av applåder: han behöver nya stimulanser eller mål, en ny lön. Man ska bara vara ärlig med supportrarna och tala sanning och vara lojal mot dom” avslutar Ezequiel Lavezzi’s f.d. (?) lagkamrat.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter