Genoas sportchef: “Palacio? Saknas bara detaljer, Destro….”

Genoas sportchef: “Palacio? Saknas bara detaljer, Destro….” -->
<!--:sv-->Genoas sportchef: “Palacio? Saknas bara detaljer, Destro….” <!--:-->
May 24, 2012 19:43
( )

Genoa’s sportchef Stefano Capozucca intervjuades av Centro Suono Sport angående hur det ligger till beträffande Mattia Destro samt Rodrigo Palacio’s eventuella avsked från den liguriska hamnstaden: “Palacio? För att en affär ska gå igenom krävs 3 saker: ett lag som ska sälja och där har Genoa har sålt, ett lag som ska köpa och Inter har köpt honom, och spelarens underskrift på kontraktet. Palacio kommer gå igenom den medicinska undersökningen till helgen sedan kommer man att ratificera allt. Roma? Ja de var mycket intresserade av spelaren men skillnaden där var den goda relationen mellan Preziosi och Moratti där Inter hade första prioritet sedan en längre tid tillbaka.”

Sedan fick Capozucca svara på frågor gällande Mattia Destro, anfallaren med ett förflutet i Inter och som jagas av såväl Inter som Juventus: “Vi håller på och förhandlar med Siena. De bägge klubbarnas presidenter för redan en dialog med varann och vi hoppas att vi snart får se den vita röken [som sker i Vatikanen när dom valt ny påve reds. anm.] som kan lösa den här situationen. Vi kan även säga att det finns ett genuint intresse från Roma också, det finns flera olika faktorer att beakta när man vill hämta spelare från oss. När det gäller Destro måste vi först och främst lösa den här situationen med Siena” fastslår Capozucca.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter