Parmas president Ghirardi: “Giovinco värde? Om Sanchez…”

Parmas president Ghirardi: “Giovinco värde? Om Sanchez…”-->
<!--:sv-->Parmas president Ghirardi: “Giovinco värde? Om Sanchez…”<!--:-->
May 24, 2012 20:01
( )
SempreInter.com

Parmas president Tommaso Ghirardi intervjuades nyligen av Sky Sport 24 angående den lille atom-myran Sebastian Giovinco’s framtid: “För att få Alexis Sanchez fick man förra sommaren betala 40 miljoner Euro, jag tycker inte att Giovinco är värd mindre. Hursomhelst, så är det upp till Juventus att ta första steget…” Det kommer med andra ord att kosta väldigt mycket pengar att lösa Sebastiano Giovinco och frågan kvarstår om spelaren själv ens är sugen på en återgång till Juventus? Silly season rullar vidare….

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter