SKY – Inter har lagt ett officiellt bud på Lavezzi

SKY – Inter har lagt ett officiellt bud på Lavezzi
May 24, 2012 21:07
( )

Italienska Sky Sport 24 avslöjar att det under gårdagen ska Inters president Massimo Moratti ringt upp Napolis dito, Aurelio De Laurentiis och lämnat ett officiellt bud på Ezequiel Lavezzi innehållande 12-13 miljoner Euro i kontanter plus rättigheterna till Goran Pandev & Giampaolo Pazzini. Just nu befinner sig Ranocchia utanför affären främst på grund av att Inter är inställda på att behålla honom. Inter blir med andra ord den första klubben att presentera något konkret för Lavezzi då varken Anzhi eller PSG ännu kommit med några konkreta bud.

Vidare rapporterar våra kollegor på Fcinternews.it att kontakten mellan de bägge presidenterna De Laurentiis-Moratti fortsätter dagligen och att De Laurentiis ännu inte tagit ställning till budet. Back-up planen eller plan b om ni så vill är enligt samma källor Parmas Sebastian Giovinco. Fortsättning följer…

By Nima Tavallaey Roodsari