Gazzettan bekräftar: “Bessa kommer ingå i Isla-dealen”La Gazzetta confirms: “Bessa will be part of the Isla-deal”

Gazzettan bekräftar: “Bessa kommer ingå i Isla-dealen”La Gazzetta confirms: “Bessa will be part of the Isla-deal”-->
May 25, 2012 14:04
( )

Gazzetta della Sport bekräftar idag att Inter är väldigt sugna på att värva Udineses Mauricio Isla. Förhandlingarna ska ha inletts och Udinese har frågat efter Coutinho, vilket Inter sagt blankt nej till. Istället så verkar det troligt att Primavera-trequartistan Daniele Bessa kommer att ingå på något sätt i affären. Antingen kommer det handla om ett lån, ett delägarskap eller att man helt enkelt släpper spelaren till Udinese.

Gazzetta della Sport today confirms Inters interest in Udinese’s Mauricio Isla and the negotiations have started. Udinese have requested Coutinho to be a part of the deal, but Inter refuses to let Coutinho leave under any circumstances. Instead it is likely that Primavera-trequartista Daniele Bessa will be used to bring Isla to Inter. Wheter it will be a loan, a split ownership or a full transfer is not yet decided.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter