Julio Cesar: “Jag stannar! Tack till Curva Nord för stödet..”

Julio Cesar: “Jag stannar! Tack till Curva Nord för stödet..”-->
<!--:sv-->Julio Cesar: “Jag stannar! Tack till Curva Nord för stödet..”<!--:-->
May 25, 2012 22:29
( )

Julio Cesar närvarar vid Curva Nords årliga fest. Han intervjuades och hade följande att säga:

“Tack till alla, på riktigt. Jag är rörd och vill gratulera hela Curvans organisation. Jag viste inte att den här festen fanns, jag läste att jag skulle komma hit i tidningarna och jag frågade en kille i Inter men han visste inget. Jag kom hem sedan och läste brevet från curvan och sa ja direkt.”

Det pratas sen om mercaton:

“Det finns många rykten om min framtid och om mitt adjö, men jag kommer helt säkert inte lämna, jag har aldrig sagt att jag vill lämna. Det har aldrig kommit officiellt i Inter, jag har ett kontrakt till 2014 och vill respektera det. Jag vill vinna en Scudetto och en till Champions, sedan jag har kommit har jag bara haft fina tider, det här året har det gått dåligt men vi har många fina saker hos supportrarna. När man får smak av att vinna vill man göra det hela tiden, nu vill vi vinna trippeln med Europa League, och även Coppa Italia, när jag kom var det något man skrattade ut, nu vill alla vinna den. Jag måste säga tack till Mourinho, jag tackar Mourinho, han gav oss styrka. I vårt huvud fick han oss att förstå att vi var tvungna att vinna alla matcher, coppa Italia och allt. Ikväll tackar jag hela Inters Curva.”

Han fortsätter:

“Tyvärr har jag en roll där jag kan göra bra eller dåligt ifrån mig, men i många stunder har Curvan hjälpt mig. Att ha supportrarna vid sidan som målvakt är väldigt viktigt och jag vill verkligen tacka alla. Jag gillar min ramsa väldigt mycket. Vi kommer ses nästa år och hoppas att det blir mycket bättre nästa år.”

Källa: Fcinternews.it

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter