Inter köper loss Bardi, agenten bekräftar

Inter köper loss Bardi, agenten bekräftar-->
<!--:sv-->Inter köper loss Bardi, agenten bekräftar<!--:-->
May 28, 2012 18:43
( )
SempreInter.com

En av världens absoluta största målvaktstalanger, Francesco Bardi, delägs mellan Livorno och Inter där han under den gångna säsongen gjort stor succé på Stadio Armando Picchi i Livorno. Succén har vart såpass stor att Inter enligt Tuttomercatoweb.it vill äga 100% av rättigheterna till spelaren och därför ämnar att köpa loss Livornos halva men att man sedermera lånar ut honom till Livorno för att fortsätta få speltid och därmed ta ytterligare ett steg i utvecklingen.

Spelarens agent, Vincenzo Rispoli bekräftar delvis ovanstående  då han i en intervju med SerieBnews.com klargör kring sin klients framtid: “Det första steget tar vi tillsammans med Inter som vill köpa loss honom helt. Sedan är det inte upp till mig att avgöra vad som kommer att hända. Inter följer honom noggrant? Visst är det så, grabben är mycket lovande och efter en sådan här säsong…”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter