Viviano: “Tråkigt att inte få spela EM”

May 28, 2012 19:14
( )

Målvakten Emiliano Viviano som delägs mellan Inter & Palermo fick idag beskedet av Italiens förbundskapten Cesare Prandelli att han inte får plats i Italiens EM-trupp. Spelaren kommenterade detta på följande sett via sin officiella hemsida: “Tyvärr måste jag återvända hem…självklart hade jag velat vara en del av den azurblå truppen till EM, men jag respekterar mister Prandellis beslut. Jag hoppas att återvända till landslaget så fort som möjligt, eftersom för mig är det en ära att få vara en del av det. Nu åker jag tillbaka hem till min familj och ska njuta av min semester tillsammans med dom” avslutar Viviano. Än så länge är det oklart var han kommer att spela nästa säsong men Inters intresse i Palermo’s argentinska mittback, Mattias Silvestre sägs vara en nyckel vid en eventuell affär.

By Nima Tavallaey Roodsari