Di Marzio: “Lavezzi? Paris Saint-Germain i pole position”Di Marzio: “Lavezzi? Paris Saint-Germain in pole position”

Di Marzio: “Lavezzi? Paris Saint-Germain i pole position”Di Marzio: “Lavezzi? Paris Saint-Germain in pole position”-->
<!--:sv-->Di Marzio: “Lavezzi? Paris Saint-Germain i pole position”<!--:--><!--:en-->Di Marzio: “Lavezzi? Paris Saint-Germain in pole position”<!--:-->
May 29, 2012 18:06
( )
SempreInter.com

Sky Sport 24 transfer expert Gianluca Di Marzio intervjuades av Radio Marte angående den oändliga såpan som handlar om var Ezequiel Lavezzi spelar nästa säsong: “Jag tror inte att Liverpool är intresserade av Lavezzi, de har ännu inte anställt en sportchef. PSG är fortfarande de som leder rejset för att få Lavezzi, jag tror inte att Inters senaste försök intresserar Napoli särskilt mycket. Parisarna är de enda som närmat sig de krav som De Laurentiis ställer” avslutar Di Marzio.

Sky Sport 24 transfer expert Gianluca Di Marzio was interviewed in Radio Marté regarding where Ezequiel Lavezzi’s future lies: “I don’t think Liverpool are interested in Lavezzi, the Reds are still to appoint a director of football. PSG are still in pole position to sign Lavezzi, I dont think that Inter’s latest relaunch really is of much interest to the Partenopei. The Parisians are the only ones that have moved to meet the financial demands set by De Laurentiis” Di Marzio concludes.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter