Atalanta och Fiorentina följer FaraoniAtalanta and Fiorentina follows Faraoni

Atalanta och Fiorentina följer FaraoniAtalanta and Fiorentina follows Faraoni-->
<!--:sv-->Atalanta och Fiorentina följer Faraoni<!--:--><!--:en-->Atalanta and Fiorentina follows Faraoni<!--:-->
May 30, 2012 13:19
( )
SempreInter.com

Inters unge högermittfältare Marco Davide Faraoni har haft svårt att ta plats i år efter sin debut och det verkar inte bli lättare i Andrea Stramaccionis 4-2-3-1-system heller. Därför kan Faraoni få röra på sig i sommar. Enligt Gazzetta della Sport så ska Atalanta Bergamo och Fiorentina vara intresserade, Atalanta ska redan ha tittat på spelaren flera gånger. Däremot så tror man inte att Moratti är villig att släppa Faraoni än och vill istället låna ut honom till en klubb som är duktig på att fostra unga spelare, såsom till exempel Atalanta.
Inters young rightwinger Marco Davide Faraoni has had hard time breaking his way into the line-up and has not played as much as he’d wished for. Because of that, Faraoni could be on the move for this summers mercato and clubs like Atalanta Bergamo and Fiorentina has shown interest. Atalanta has been watching Faraoni for some time. Gazzetta della Sport does not, however, believe that Massimo Moratti will sell Faraoni but rather send him on loan to a club with a history of raising good youth players, such as Atalanta.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter