Ett klargörande om Maicons situation

Ett klargörande om Maicons situation-->
June 1, 2012 12:55
( )

Maicons kontrakt går ut 2013. Det gör att det här är sista chansen för Inter att casha in på honom. Ett tänkbart scenario sett till att Inter är i behov av att sälja och att man annars måste förnya spelarens kontrakt. Inter skulle kunna erbjuda Maicon ett nytt kontrakt med lägre lön, men det finns två stora spekulanter som väntar på att få knyta till sig världens bästa högerback. Nämligen PSG och Manchester City. En av Maicons representanter, Mario Rosi pratade till franska medier och sade följande ord:

“Douglas väntar på nyheter från Inters direktörer om en kontraktsförläningen. Men han måste samtidigt tänka på en flytt. Paris Saint Germain är en viktig klubb i Europa och han känner väldigt många där.”(Fcinternews.it)

Maicon skulle då återförenas med Leonardo, Thiago Motta, Maxwell och Carlo Ancelotti. Men det finns möjlighet att det blir en annan återförening. Nämligen med Roberto Mancini i Manchester City. Kan Inter få en summa runt 10 miljoner euro lär de sälja för att finansiera andra värvningar. Det återstår också att se hur villig brassen är att förhandla och gå ned i lön. Mercaton är igång, men hur mycket kan vi förvänta oss utan att först få se försäljningar?

 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter