CdS: “Catania vill ha Faraoni”CdS: “Catania are after Faraoni”

CdS: “Catania vill ha Faraoni”CdS: “Catania are after Faraoni”-->
<!--:sv-->CdS: “Catania vill ha Faraoni”<!--:--><!--:en-->CdS: “Catania are after Faraoni”<!--:-->
June 2, 2012 17:10
( )

Idag skriver Corriere dello Sport vidare om Davide Faraoni som verkar allt närmare att lämna Inter. Tidigare har det ryktats om Atalanta och Fiorentina. Nu ger sig även Vincenzo Montellas Catania in i leken. Catania ska vara intresserade av ett lån, något som Inter förväntas acceptera.
Marco Davide Faraonis days in Inter seems to come closer to the end, for now. Corriere dello Sport reports today that Vincenzo Montellas Catania are intersted in taking Faraoni to Sicilly on loan for the upcoming season, something Inter definitily could benefit from.
Atalanta and Fiorentina are also interested in the young right-winger.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter