Från Ghana: “Asamoah är Cambiassos arvtagare”From Ghana: “Asamoah is Cambiassos succsessor

Från Ghana: “Asamoah är Cambiassos arvtagare”From Ghana: “Asamoah is Cambiassos succsessor-->
June 5, 2012 16:19
( )

Från Ghana kommer idag intressanta ord. Det talas om att spelaragenten Claudio Vagheggi, agent för Udineses mittfältare Kwadwo Asamoah, som enligt Fcinternews.it, ryktas mer och mer till Inter. Enligt Vagheggi så skulle Asamoah passa perfekt in i Andrea Stramaccionis spelsystem och att Asamoah vore en strålande arvtagare till ingen mindre än Esteban Cambiasso.

Ingen press, grabben…
Exciting news from Ghana today. According to Fcinternews.it has Claudio Vagheggi, agent of Udineses Ghanian midfielder Kwadwo Asamoah spoken a lot about Inters intrest in his player. Vagheggi considers Asamoah to be a perfect fit for Andrea Stramaccions new system in Inter and believes that Asamoah would be the perfect successor of Esteban Cambiasso.

No pressure, kid…

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter