Zarate blir utfryst i LazioMaurito are getting shut out at Lazio

Zarate blir utfryst i LazioMaurito are getting shut out at Lazio-->
<!--:sv-->Zarate blir utfryst i Lazio<!--:--><!--:en-->Maurito are getting shut out at Lazio<!--:-->
June 9, 2012 22:12
( )

Livet är inte alls lätt för Mauro Zarate. Efter en hård säsong i Inter med en köpoption som inte användes så skickade Maurito hem till Lazio där den nye tränaren Petkovic lämnat dörren öppen, men enligt fcinternews.it så säger källor inom Lazio att hans gamla lagkamrater inte alls är glada över hans återkomst. Zarate ska vara utfryst av övriga truppen och ha samma status i Lazios omklädningsrum som Marco Faraoni.

Detta har fått Lazio att inse att Zarate kan bli mer än börda än en tillgång och en försäljning kommer bli aktuell i sommar. En av alternativen skulle kunna bli Malaga, om nu inte Inter satsar på att knycka Mauro, som fick en nytändning under Stramaccioni, till ett betydligt billigare pris.
Times is hard for Mauro Zarate. After a rather poor season with Inter, with the loan expiring and his return to Lazio, things seems to only get worse. The new Lazio-coach Petkovic has opened the door for Maurito, but his old team mates doesn’t seem to be quite as accommdating. According to sources within Lazio, Zarate is totally shutted out by his team mates and are looked upon in the same way as Marco Faraoni.

Due to this, Lazio are looking to sell Zarate as soon as possible. One of the alternative seems to be Spanish Champions League club Malaga, or will Inter sneak in and by Zarate for a much lower price.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter