Flera klubbar intresserar sig för Longo och Romano Several clubs interested in Longo and Romano

Flera klubbar intresserar sig för Longo och Romano Several clubs interested in Longo and Romano-->
<!--:sv-->Flera klubbar intresserar sig för Longo och Romano <!--:--><!--:en-->Several clubs interested in Longo and Romano<!--:-->
June 12, 2012 00:05
( )

Under A-lagets minst sagt underpresterade säsong så har Inters primavera glänst som aldrig för. Flera unga spelares framsteg har nu gett eko i Italien och Inters striker Samuele Longo och kaptenen Andrea Romano har blivit intressanta på marknaden och senast i ledet att anmäla sitt intresse är Serie B-klubben Juve Stabia. En Serie B-nykomling som gjorde bra ifrån sig under senaste säsongen och där också Cristiano Biraghi är på lån från Inter. De ska vara intresserade av att låna både Longo och Romano.

Inter är mer intresserade av att låna ut till Torino däremot, som kommer spela Serie A nästa säsong. Det som däremot verkar mest troligt är att Longo kommer spela med Genoa nästa säsong medans Romano kommer gå på lån till Hellas Verona, en klubb som han själv tycker om och som visat intresse.
During the most disappointing season for the first team, Inters primavera made a splendid preformance. This has made an impact in Italy and several clubs are lining up to get a taste of the young and promising players of Inter. Mainly Samuele Longo and “Il Capitano” Andrea Romano. Serie B-squad Juve Stabia has recently shown interest. Stabia, newcomers to Serie B, did a remarkably good season and also has Inter fullback Cristiano Biraghi on loan. They are now interested in taking both Longo and Romano on loan.

Inter are seemingly more interested in sending the players to Torino for Serie A experience. But most likely, Longo will end up in Genoa next season and Romano are looking to go on loan to Hellas Verona.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter