Nyligen sökte vi på SempreInter.com nya skribenter för att hjälpa oss att bli ännu bättre i vår bevakning av Inter. Rekryteringsprocessen är numer avslutad och vi presenterar här vårt 2:a nyförvärv, Christoffer Olsson som genom nedanstående rader presenterar sig själv för er läsare:

“Hej!
Jag heter Christoffer Olsson och är 18 år som går sista året på gymnasiet i linjen samhäll/idrott och studerar även mitt tredje år i italienska. Jag bor i Majorna i Göteborg där jag har bott i hela mitt liv. Jag spelar fotboll i laget Göteborgs FF då jag tränar 3-4 ggr i veckan beroende på om jag tränar med A-laget eller juniorerna. Under stora matcher brukar jag vara på Hemmaplan och kolla Inter med Hugo Hellman som också är Interista.

Jag blev Interista 2010 när Inter spelade gruppspelet i Champions League då jag tyckte att de spelade rolig och taktisk fotboll, men också hur spelarna visade hjärta för sin klubb. Sen jag blev Interista så har jag kollat på varenda match och följt  SempreInter varje dag efter nyheter. Att vara Interista betyder inte bara att vara supporter av en klubb utan både kärlek och passionen finns där, det blir lite av ett levnadssätt att följa det laget man älskar. Efter att ha följt Inter i 3 år nu så var jag på Guiseppe Meazza för första gången 1 April då det var Inter – Genoa. Jag blev som kär när jag hörde supportrarna sjunga och framförallt se Inter spela, det var den sjukaste och gladaste stunden i mitt liv. När det har gått lite mindre bra för Inter under Gasperinis och Ranieris tid så var man ibland frustrerad och arg för hur tränarna gjorde sina byten men också hur nonchalant Inter spelade men man slutade aldrig kolla och heja på den klubben man älskar vilket är FC Internazionale!

Jag hittade SempreInter.com genom en kompis som tipsade mig om sidan, vilket jag ansåg var en intressant sida så jag tog tillfället i akt och gick med direkt. Sedan dess så har jag följt SempreInter varje dag.

Eftersom jag brinner för min hobby vilket är Inter, så skulle det vara en rolig och intressant upplevelse att skriva om allt som har med Inter att göra. Det är en utav anledningarna varför jag sökte till SempreInter men också för att jag vill vara med och skicka ut nyheter till alla interisti.”